website
SNIŽENJA NA VELIKI BROJ POPULARNIH MODELA
UVEK JEDAN KORAK ISPRED.

Politika Privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI

Politika privatnosti objašnjava na koji način se prikupljaju Vaši privatni podaci, kako se koriste i dele prilikom posete ili kupovine sa kolicazabebe.online (“Sajt”).

Lični podaci koje prikupljamo
Kada posetite Sajt, određeni podaci o Vašem uređaju se automatski prikupljaju, uključujući informacije o internet pretraživaču, IP adresi, vremenskoj zoni i deo kolačića koji su instalirani na Vašem uređaju. Takođe, kako pretražujete Sajt, prikupljamo informacije o individualnim veb stranicama ili proizvodima koje pregledate, koja internet stranica ili pretraga Vas je uputila na Sajt, kao i podatke o načinu na koji imate interakciju sa Sajtom. Ove podatke koji se automatski prikupljaju nazivamo "Podaci o uređaju".

Podatke o uređaju prikupljamo putem:

 • “Kolačića” - datoteke podataka koje su postavljene na Vaš uređaj ili kompjuter i često imaju anoniman jedinstven identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako da ih onesposobite, posetite http://www.allaboutcookies.org.

 • “Datoteka sa beleškama” koje prate aktivnosti na Sajtu i prikupljaju podatke, uključujući IP adresu, tip pretraživača, internet servis provajdera, ulazne/izlazne stranice i vremenske oznake.

 • “Veb svetionika”, “tagova” i “piksela” - elektronskih fajlova koji vrše zapis informacija o načinu na koji pretražujete Sajt.

Kada obavite kupovinu ili pokušate da obavite kupovinu na Sajtu, mi prikupljamo određene podatke od Vas, uključujući ime i prezime, adrese za naplatu i isporuku, podatke o plaćanju (uključujući podatke o platnim karticama, ukoliko je to odabran metod plaćanja), email adresu i broj telefona. Ove podatke nazivamo "Informacije o porudžbini".

"Lični podaci" u Politici privatnosti se odnose i na Podatke o uređaju i na Informacije o porudžbini.


Na koji način koristimo Vaše Lične podatke?
Informacije o porudžbini generalno prikupljamo sa namerom da ispunimo porudžbine koje ste ostavili na Sajtu (obrada informacija o plaćanju, organizacija isporuke i sastavljanje faktura i/ili potvrda o poručivanju). Takođe, Informacije o porudžbini koristimo i kako bismo:
 • Obavili komunikaciju sa Vama;
 • Smanjili rizik od prevare ili lažnih porudžbina; i
 • Obezbedili ponude koje su relevante za Vas i Vaša interesovanja prilikom promocija proizvoda i usluga.
 • Podaci o uređaju nam takođe pomažu u smanjenju rizika od prevara (konkretno Vaša IP adresa) i u poboljšanju optimizacije Sajta (na primer, prikupljanje informacija o načinu interakcije naših kupaca sa Sajtom nam pruža informacije o uspešnosti naših marketing strategija).


  Deljenje Vaših Ličnih podataka
  Vaše Lične podatke delimo sa trećim licima, kako bi nam pomogli pri upotrebi i analizi Vaših Ličnih podataka, na način koji je prvobitno opisan. Na primer, koristimo Shopify platformu za održavanje naše internet prodavnice -- više o načinu na koji Shopify koristi Vaše Lične podatke možete pročitati ovde: https://www.shopify.com/legal/privacy. Takođe koristimo i Google Analytics, koji nam pomaže da razumemo na koji način naši potrošaći koriste Sajt -- više o načinu na koji Google koristi Vaše Lične podatke možete pročitati ovde: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Možete i odustati od korišćenja Google Analytics ovde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  Vaše Lične podatke možemo podeliti i u slučaju kada od nas tako zahtevaju zakonski propisana lica, u svrhe odgovora na sudski poziv, naloga za pretres ili drugih zahteva definisanih zakonom, kako bismo zaštitili naša prava.


  Ciljano oglašavanje
  Kao što je napomenuto, koristimo Vaše Lične podatke kako bismo Vam obezbedili ciljane oglase i reklame ili obavili komunikaciju sa Vama u marketinške svrhe, pružajući informacije za koje smatramo da Vam mogu biti interesante i korisne. Za više informacija o tome kako ciljano oglašavanje funkcioniše, možete posetiti edukativnu stranicu Inicijative za mrežno oglašavanje (Network Advertising Initiative) http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

  Možete odustati od ciljanog oglašavanja korišćenjem sledećih linkova:

  Možete odustati i od korišćenja nekih od navedenih usluga posećivanjem portala Saveza za digitialno oglašavanje (Digital Advertising Alliance): http://optout.aboutads.info/.


  Do Not Track
  Imajte u vidu da se prikupljanje i upotreba podataka na Sajtu ne menja ukoliko se pojavi Do Not Track (Ne prati) signal sa Vašeg pretraživača.

  Vaša prava
  Kao stanovnik Evrope imate prava da pristupite ličnim podacima koje zadržavamo o Vama, uključujući zahtevanje da se Vaši podaci isprave, izmene ili obrišu. Sve što je potrebno da uradite je da nas kontaktirate i Vaš zahtev će biti ispunjen.

  Imajte u vidu da Vaše podatke obrađujemo u svrhe ispunjenja ugovora koje eventualno imamo sa Vama (na primer poručivanje na Sajtu) ili u svrhe održavanja poslovanja, na načine koji su napomenuti. Vaši podaci mogu biti prebačeni van Evrope, uključujuči Kanadu (sedište Shopify platforme) i Sjedinjene Američke Države (sedište Google LLC).


  Zadržavanje podataka
  Kada ostavite porudžbinu na Sajtu, Vaše Podatke o porudžbini ćemo zadržati, ukoliko nas ne zamolite da ove podatke i uklonimo.

  Izmene
  Zadržavamo pravo da Politiku privatnosti izmenimo s vremena na vreme iz operativnih, zakonskih ili regulatornih razloga.

  Maloletna lica
  Posećivanje i pretraga Sajta nije ograničena uzrastom, ali poručivanje i kupovina nije namenja licima mlađim od 18 godina.

  Kontaktirajte nas
  Za više informacija o privatnosti, ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili biste želeli da priložite žalbu, kontaktirajte nas putem emaila na kolicazabebe.online@gmail.com.

  Napomena: Korišćenjem Sajta korisnik se obavezuje da je pročitao Politiku privatnosti i da je kao takvu prihvata u celosti.

  Posebne instrukcije za prodavca u vezi sa porudžbinom
  Kod za popust

  Šta Vam je potrebno?

  Popularne pretrage:  Kolica 3u1  Kombinovana kolica  Kišobran kolica  

  Popularni proizvodi


  Chipolino Duo Smart kombinovana kolica za blizance
  Chipolino
  Redovna cena58,990.00 RSD52,990.00 RSD
  Kombinovana kolica Chipolino Estelle
  Chipolino
  Redovna cena19,990.00 RSD13,990.00 RSD
  Chipolino Aspen 2u1 kombinovana kolica
  Chipolino
  Redovna cena30,990.00 RSD20,990.00 RSD
  2u1 Kombinovana blizanačka kolica Chipolino Duo Smart
  Chipolino
  Redovna cena74,990.00 RSD
  2u1 Kombinovana kolica Chipolino Havana
  Chipolino
  Redovna cena32,990.00 RSD24,990.00 RSD
  Moni Alma kombinovana kolica
  Moni
  Redovna cena19,490.00 RSD